2010. augusztus 3., kedd

Mérünk, nem mérünk, eszik, nem eszik, ááááhh

Ma este 6.27 kg volt Mici, ami nem rossz. Igaz, evés után, és az is igaz, hogy ma nem kakilt. Viszont csak kb 60 grammot evett. Jajj, nehéz ez.Viszonylag hosszabb ideig kibírtam, hogy ne aggódjak Mici súlya miatt, de most megint rámjött. Sőt, az az újabb fixa ideám, hogy egyre kevesebbet eszik, már azt se eszi meg, ami korábban ízlett neki...
Mi történhetett? Túl korán kezdtük a hozzátáplálást? Túl hamar kapta a különböző dolgokat, sok volt neki egyszerre?
Állítólag én is nagyon rossz étvágyú kisbaba voltam.
Mostanság a nap nagy része elmegy az etetéssel, 2-3 féle dologgal is megkínálom, pl egy zöldséges kajával, aztán ha az nem kell, akkor vmilyen gyümöcsös rizspép, aztán ha az se kell, akkor csak gyümölcs - azt általában megeszi. Előtte mindig szopik. Nem mindig mérem, hogy mennyit, aminek az az oka, hogy egyszer-kétszer olyan keveset mutatott a mérleg, hogy sírni tudtam volna.
Ideálisan 3x kéne ennie valami szilárdat a szomszéd neonatológuscsaj szerint, a kettőre törekszünk, de egy-egy alkalom akár 2 óráig is eltart (onnan számítva, hogy mellre teszem)... merthogy szopik, aztán jön a Kaja #1, #2 esetleg #3, és ha attól tartok, hogy nem evett eleget, akkor még tápszerrel is megkínálom (és van, hogy abból is eszik...). Szóval így szórakozunk / fárasztjuk egymást mi.

1 megjegyzés: