2009. december 8., kedd

Nincs cím

Megint F. Manner jól van, remélem alszik. Szemétség, de nem tudok az ő dolgairól írni, pedig akadnak furcsaságok, kórház, emberek lakják, emberek üzemeltetik. Úgyhogy magamról lesz szó. Nem tudom elképzelni, hogy milyen az, ha egy szike nyitja meg az utat számomra a teljesen új világba. Nem tudom elképzelni, hogy milyen az, ha a hasamból kivesznek egy gyereket és közben ébren vagyok. Pedig alvást helyett ezt próbálom. A lakás sincs rendben, pedig az lenne a minimum, hogy arról már gondoskodtam volna, és aztán hermetikusan lezártam volna és kiköltöztem volna egy szállóba, úgy érzem úgy lenne csak jó.

Visszatérve Mannerhez, és a konkrétumokhoz, holnap (dec 9 szerda) reggel 8-ra van tervezve a születés, ha nem jön közbe egyéb sürgős eset  a dokiknak, akkor akkor lesz. Aztán majd üvegablakon bemutatják a lányt meg lehet az anyának integetni és egy időre ennyi, látogatási tilalom van a szülőszobán és az újszülöttosztályon. Na, ezt sem tudom elképzelni. De még tart az éjszaka, és addig baj nem lehet. Sőt lesz mégegy.

22 megjegyzés:

  1. Sok puszit küldök, kitartást, nemsokára veletek lesz a Picikétek!

    VálaszTörlés
  2. Szia kedves F.! Hát, nem vagy Te sem könnyű helyzetben, mert nem könnyű ez annak sem, aki kivülről szemléli úgymond az eseményeket és tehetetlen...Te csak egyet tehetsz, bízol, bíztatod MAnnert is, és hiszel.

    Hogy milyen lehet úgy megszületni, hogy egyszer csak megnyilik a világ, világos lesz, megragad egy erős kéz, kiemel és máris kint vagyok??? Gondolom nem túl jó érzés, sírnom kell...De anya hangja ismerős lesz, az egyetlen, ami az lesz. Az majd megnyugtat.

    És Manner? Hogy mit fog érezni? Fogalmam sincs, de hogy ha meglátja a lányotokat, az biztos, hogy mérhetetlen örömöt és semmi fájdalmat, mert ő a legfontosabb. :)

    Hogy nincs kész még minden? Hidd el, kész lesz, még van rá pár napod, éjszakád, és összekapod magad. :) De miért zárnád le hermetikusan a helyet? Kell oda a Te energiád is, és kell oda a Te szereteted is.

    Én már nagyon várom a híreket, hogy túé vagyunk rajta, minden rendben ment, Manner és a Baba is jól van, minden komplikáció mentesen zajlott, és bár nem ismerjük egymást, valahogy hiszek is benne, hogy így lesz. Ez a megérzésem, hogy a legjobb kezekben lesz, és minden klappolni fog!

    Inkább az a rossz igen, hogy "megszületik a család", de mégsem tudtok még pár napig együtt lenni és igazán élvezni az első perceket, mert a nyugati világ sajnos szétszakít titeket. De ha minden jól megy, akkor ez tényleg csak pár nap lesz...És ha Manner jól lesz - miért ne lenne - akkor ők legalább már együtt lehetnek... :)

    Szóval, csak előre, készítsd a kis fészket, és adj hírt, amint van valami, rendben? :)

    Köszönjük előre is!

    Üdv: Andrea

    VálaszTörlés
  3. hú de izgi :)
    zökkenőmentes operációt kívánok!

    (én se tudom elképzelni, pedig már 2× át is éltem)

    VálaszTörlés
  4. Jaj én úúúgy izgulok. Holnap nagyon fogok rátok gondolni, addig is sok puszit küldök.

    VálaszTörlés
  5. Holnap nagyon de nagyon fogok gondolni rátok és biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz! Tarts ki még pár napig, utána otthon már csak hárman lesztek egymásnak, nagy-nagy szeretetben és boldogságban!
    Meske

    VálaszTörlés
  6. nagyon izgalmas lehet így az utolsó éjszaka, hogy tudod hogy ez volt az utolsó éjszaka! :-)
    nagyon drukkolok!

    VálaszTörlés
  7. tűkön ülök! Most már biztosan meg történt a NagyTalálkozás.... :):):):) Remélem mihamarabb otthon lesznek majd, s együtt lesz a család :) +++++++++++++

    VálaszTörlés
  8. F. vagyok. Csak a jó hírekre szorítkozom, a sztorit majd megírja a legfőbb átélője. 10:10-kor megszületett a baba, (2.37kg, 48cm, 9-10 Adgar (jól írom?). Este negyed 9-kor kijött a főorvos a műtőből, fél óra múlva kitolták Mannert, állapota most stabil, az intenzíven vigyáznak rá.

    VálaszTörlés
  9. Jaj de jóó!! Isten hozta a kicsilányt, boldog születésnapot neki, Mannernak meg utólag is boldog szülésnapot, és nagy ugyeugye-k, hogy nem lett semmi baj, és éljen és hurrá és halleluja! :-D

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok!!!!! :o)
    Sok-sok boldogságot és egészséget! :o)

    VálaszTörlés
  11. Szia F.!

    Először is nagyon örülök, hogy mindketten épek és hírt adtál róluk
    Másodszor viszont nem nagyon értem - persze részletkérdés - hogy most mikor is hogyan is történtek egymás után időben a dolgok. Úgy tudtam reggel kerülnek sorra, de ezek szerint este kerültek? Illetve, ha az orvos negyed 9-kor jött ki a műtőből és utána tolták ki Mannert, akkor hogy születhetett meg 10:10-kor a baba?? Vagy a bébike reggel lett meg és még este műteni kellett Mannert? No, majd mindent elmeséltem ha odajuttok, remélem nem kell miattatok addógni és most már minden ok lesz!

    Üdv: Andrea

    VálaszTörlés
  12. Szívből gratulálok és Andrea kérdései vetődtek fel bennem is...
    Remélem mindketten jól vannak és pár nap múlva hazaviheted őket kedves Apuka! :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon gratulálok!!
    Remélem azóta is minden rendben van és már együtt lehetnek.
    Üdv, puszi

    VálaszTörlés
  14. Isten hozta a kislánykát a világon...puszi neki és anyucinak és az egész friss családnak :)))
    gratulálok!

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok. Minden rendben van, már tegnap visszakerült Manner a szülészetre, ha a mai laborja rendben, akkor összekerül végre a Bambinával, vagyis áthelyezik a csecsemőösztályra, aztán még pár nap és haza!
    Üdv, F.

    VálaszTörlés
  16. Ja, és azért nem válaszolok a kérdésekre, mert a történet nehéz részeit, amint írtam, meghagyom Mannernek. F.

    VálaszTörlés
  17. Ja, a gratulációkat és a jókívánságokat meg köszönjük szépen :-). F.

    VálaszTörlés
  18. Isten hozott kicsi lányka!!!!!!!!!!!!! Legyél nagyon nagyon nagyon boldog ezen a Földön! :) Manner drága gratulálok Nektek! Kívánok Nektek szeretet, boldogságot, egészséget s Isten áldását életetekre! :) Sok sok pusszancs :)

    VálaszTörlés
  19. :) Szeretek jó híreket olvasni itt. És a december jó hónap. :)

    VálaszTörlés
  20. Drukkolok, hogy minél előbb otthon legyenek :) Sok boldogságot kívánok nektek! Köszi a híreket, F.

    VálaszTörlés
  21. No hát semmi hír rólatok... :o

    Ez vagy azt jelenti, hogy már otthon vagytok és ki sem látszotok a sok baba körüli teendőből és élvezitek a kis család érzését, vagy pedig hogy még bent vannak a lányok a kórházban...

    Várom a híreket!

    Addig is a legkitünőbb egészséget kívánom!

    Lent látszik,hogy most lenne egy nap múlva a kis Bambina az anyaméhben 40 hetes. :)

    VálaszTörlés