2010. január 21., csütörtök

6 hetes

Hű, nagyon rohan az idő! Mici már 6 hetes, ma 2980 grammnak mértük a súlyát, ami azt jelenti, hogy a születési súlyához képest több mint 600 grammot (25%) hízott! A kórházból 2310 grammal jöttünk haza, vagyis 4 és fél hét alatt 700 gramm tulajdonképpen. Nem tagadom, büszke vagyok magunkra. Tápszer még kell, de már alig. Tök jó látni, hogy egyre jobban kitölti a rugdalózókat.
Az egyedülanyukaságot átvészeltem (életemben nem voltam annyira fárad, mint a negyedik nap végére).
Ráadásul addig oltogattam Micit, hogy ma este jön apa, hogy ébren megvárta, holott a tervezett 11 körül helyett hajnali negyed 3-ra ért haza. Aztán még apázott egy órát, nagyon hiányoztak egymásnak.
Vettünk egy játszószőnyeget, és tök buli, hogy már lehet vele játszani, nagyon figyel mindenre, ami mozog és / vagy hangot ad. Ja, és pár napja már nem csak sír, hanem elkezdett olyan gőgicsélésfélét is produkálni, olyan édes! Régebben, mikor tüsszenteni akart, de nem sikerült, akkor eresztett meg egy ilyen "eee" szerű sóhajtást helyette, de most már akkor is csinálja, ha észrevételez valamit.


Ja, és nagy vagányságra készülünk: elvileg a hónap végén megyünk (kiköltözünk) mindhárman Másikországba. Hát nem tudom, azért kicsit fázom az ötlettől...

3 megjegyzés:

  1. Növöget akkor, éhezni tuti nem éhezik. ;o)
    Költözéshez szorítok, biztos nagy döntés lehet, de ha együtt vagytok, akkor baj nem történhet. :o)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Gratulálok a babádhoz! :) Ügyes gyermek.
    Ahogy néztem majdnem egyidős gyermekeink vannak (mi kedden múltunk 7 hetesek :))

    VálaszTörlés
  3. Kis husika :)))) Ügyesek vagytok!!Milyen jó fej, hogy megvárta az Apukáját :)))) Kipróbáltad a kendőt? ;)Gőgicséléshez gratula, olyan édesek ilyenkor :) /is/ :))))
    Másikország? hűha...

    VálaszTörlés