2010. március 14., vasárnap

u. m.

Vagyis utolsó menstruáció. Egy éve ezen a napon volt. A terhesség során kismilliószor kérdezték, mondjuk én amúgy is tudni szoktam (volt). Hát ezt most jól megjegyeztem. Nem gondoltam, hogy tényleg az utolsó lesz.

És nem, nem vagyok túl rajta. Fogalmam sincs, mikor leszek.

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Egy kicsit visszaolvastam, most hogy írtad ezt a pár mondatot. Nagyon sajnálom ami veled történt. Sajnos én is sokmindent végigcsináltam, valahogy úgy érzem rokon lelkek vagyunk.Gyönyörű lányod van, milyen jó hogy ennyi szeretetet tud adni nektek. Szomorú dolog nagyon sok van és saját tapasztalatból mondom, hogy a test sokkal gyorsabban gyógyul mint a lélek. De remélem idővel neked is enyhülnek az emlékek és tudsz a pillanatnak élni, amit a kis tündérel éltek meg. A mi lett volna ha pedig csak hátráltat, néha sír az ember belülről, aztán megy tovább a boldogság felé és hátát ad, hogy ittvan .
    Kitartást kívánok neked. A babával kapcsolatban pedig tökéletes kis példány jutott neked is, szerencsés vagy :) Nekem is jutott egy, de az az egy fantasztikus, örüljünk hogy minket választottak.
    Ölellek

    Halmama

    VálaszTörlés
  2. Szia Halmama! Köszönöm szépen az együttérző soraidat. Téged hol lehet olvasni?

    VálaszTörlés
  3. sajnálom...
    de tényleg próbálj arra gondolni, hogy van a méhednek egy gyümölcse, kaptál tőle egy KINCSET...
    annyira megértelek, bár engem "csak" lekötöttek, mégis nagyon nehéz lelkileg meddőnek lenni... :((((

    VálaszTörlés