2010. december 2., csütörtök

Sűrű, sűrű

Megint voltunk otthon pár napot, mert F egy konferenciára ment, és azért egyedül nehéz Micivel még egy szűk hetet is. Otthon a szokásos őrület volt, iderohantam-odarohantam, különböző dokilátogatásokon túl még fodrászt és kozmetikust is sikerült abszolválni, de a masszázst nem, óh, szívfájdalom, az esett volna a legjobban.
De azért jó volt, csak megint bekavart az amúgy is ingatag lábakon álló napirendbe. Micinek hét végére tök elege lett az apahiányból, az új helyből, a sok "idegentől" (értsd ritkán látott nagyszülőkből, még ritkábban látott további rokonokból), meg abból, hogy én mint a pók a falon.... utazás napjára belázasodott. Legközelebb erőszakos leszek, és kihívom inkább anyukámat az efféle villámlátogatás helyett.

Amúgy meg mindenféle készülődés van nálunk, ugye lesz Mici szülinapja, meg jönnek az ünnepek, és végre a keresztelőt is sikerült megszervezni. A december tehát nagyon mozgalmas lesz megint. A kb 2 és fél hétre, amíg itt leszünk, jut (so far) egy Mikulásvacsora az itteni magyarokkal, egy Miciszülinap hármunknak, egy másik barátoknak, egy munkahelyi vacsora F-nek, és elvileg még két vendégség nálunk, meg egy vacsorameghívás. Huhh. Aztán otthon meg keresztelő, karácsony (Mici szülinapja nem tudom hogy és mivel lesz összevonva...), plusz csomó baráti látogatás.... és én még idén valami emberi szilveszteri buliban is gondolkodom, vagy legalábbis mulatozásban, mert az utóbbi években ez az időszak elég felemásra sikerült.

Aztán van még ugye munka #1, meg munka #2, meg ajándékkészítés ill. beszerzés... nem unatkozom, na.




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése