2012. december 13., csütörtök

Helyzet

Javában dobozolunk.
Már megtelítettünk olyan 15 dobozt, plusz egy óriásbőröndöt, és néhány táskát.
Jó kis logisztikai feladat, ugyanis 20-án elmegyünk haza, karácsonyozni, de addigra kb ki kell üríteni a lakást (na jó, valójában behordani a dolgokat az egyik szobába, ill. le a tárolóba).
Haza kell vinni az ajándékokat ugye, egy csomó olyasmit, ami B-ben nem fog kelleni, de otthon valakinek kell / jól jön, pl a mikró), mindenkinek szépruhát, nekem tanulni/dolgoznivaló könyveket meg cikkeket, laptopokat, satöbbi. Ja, meg olyasmiket, ami itteni jóság és otthon nincs, vagy elérhetetlen, például a szupergyapjúmosószert (képzeljétek, az összement gyapjúpulcsit megjavítja, hallottatok már ilyet??), meg ipari mennyiségű parmezánt és crudot, hogy a többit ne is említsem. Még jó, hogy autóval megyünk haza.

Aztán itt kell hagyni annyi cuccot, ami pár nap ittléthez kell, és a többit pedig mindet összecsomagolni szállítható állapotúra.
Valamikor januárban visszajövünk F-fel, aztán jön a kamion, felpakolunk rá és huss. Mi meg szintén huss, miután visszaadtuk a kulcsokat, meg mindent szépen elintéztünk itt, szerintem mi fogunk hamarabb odaérni az új kéróba, nem a cuccok.

Ennek kapcsán soha nem látott selejtezésbe fogtunk (igen, hajlamos vagyok gyűjtögetni, volt például 2005-ös angol IKEA katalógusom tegnapelőttig). Olyan 15 kiló ruhától már megszabadultunk, és még lesz... F már meghirdette azokat a dolgokat, amit megpróbálunk eladni, a jó kis féléves mosógépünket már meg is vették (de még szerencsére itt van, az utolsókat mosom vele), én meg felraktam az ingyen elvihetőket, hátha. Nem kell valakinek egy ágy? esetleg egy tolóajtós tálalószekrény? Na?

Egyébként utálok költözni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése