2009. november 14., szombat

Ma

Ez vicces, ma annyi nap van hátra (elvileg), amennyi hetet betöltöttünk. Persze valójában ugye nem annyi nap van hátra, hanem tízzel kevesebb. Szinte hihetetlen. Ennek örömére fel is teszek képet a hasamról, igaz nem mai, hanem pár napos...



Ezen meg látszik, hogy van linea nigrám is, ami az én esetemben leginkább rózsaszín. Hehe.





10 megjegyzés:

  1. Remélem, a leányzó is így gondolja odabent, és marad még :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép pocakot növesztettél. :) És lassan az út végére értek. ;)

    VálaszTörlés
  3. Picuranyu: bizony, egye hihetetlenebb közelségbe kerül a nagy találkozás... :)

    VálaszTörlés
  4. ugye nem mondod komolyan, hogy ez egy 35 hetes pocak????
    de csini vagy!!!
    küldtem újra meghívót és linkeltelek is a kismamik közé, pár hétig még ott leszel :)))

    VálaszTörlés
  5. Szépséges pocak!!!!!!!!!!!!!! :-) Piroska

    VálaszTörlés
  6. Szia Manner!

    Nagyon csinos anyuka leszel, ha megszületett a kis babukád, mert most is az vagy. Szerintem egy deka felesleg sincs rajtad!! Minden elismerésem. :) No és a hasad. :) Csodaszép univerzum a kis életnek odabent.

    Minden nap megnézem, jelentkeztél-e, mert lélekben is nagyon Veled vagyok és hiszem, hogy Te is szerencsésen túljutsz majd a gyermekeddel együtt ezen a születésen.

    Igen, sajnos még nem ment át a levelem Neked, és ennek egyetlen oka az, hogy megindult a lakásban a második körös felújítás, és elvesztem, gép tudod kihúzva, lefóliázva minden, mert tapétaszedés volt, meg festés lesz is még, meg álmenyó rakás, stb. Persze én nem csinálhatok szinte semmit, de nem tudtam még elküldeni Neked.

    Ami azóta velem történt, hogy megvolt a 26. heti kontrollom, és azt mondta a doki, hogy a lepény már nem tapad teljesen a méhszájon, hanem margináls, vagyis a szélét érinti. Nos, azt mondta, ez még nem jó, de bizakodjunk. Eddig is ezt tettem, eztán is ezt teszem. Hiszem, hogy van esélyünk rá, hogy még elvándorol a szélélről is. Igaz, nekem így is, úgy is biztos a császár, mert korábban , egy éve, volt egy elég fájdalmas altáji operációm és ezért a természetes szülés kizárva, de azért ha zavartalan lenne a várnadósságom utolsó pár hete hónapja, annak is nagyon-nagyon örülnék.

    Szóval így állunk mi most. Továbbra is érdekelne, hogy hol kezelnek, hol fogsz szülni, de majd privát megírod nekem, mert itt nem olvastam róla, gondolom ez nem véletlen.

    Amint tudom, küldöm a mailt, mert tudom, hogy Te már lassan a kórházba készülődsz...

    Millió ölelés és sokat gondolok Rátok, még így ismeretlenül is...

    Andrea

    VálaszTörlés
  7. Ó, köszönöm /köszönjük a bókokat! (pirulós szmájli).
    @Vörösbegy, nagyon örülök Neked!
    @Andrea, ezek tök jó hírek! (a leveledre majd válaszolok hosszabban is:)

    VálaszTörlés