2009. november 28., szombat

W37

Hát, betöltöttük a 37. hetet is. Tiszta vicces, tegnapelőtt is, meg ma is eszembe jutott, hogy "Akár ma is szülhetnék", mert a bambina olyan mutatványokat produkált, hogy azon se csodálkoztam volna, ha mondjuk az oldalamon bújik ki, vagy a bordáim alatt. Pocakkeményedés néha van, meg nyilallgatás, néha felszisszenek. Kíváncsi lennék, mi lenne görcskészség csökkentő nélkül...
Íme két kép a 37 hetes pocakomról, rózsaszín (és görbe) vonalastul.


 


És már csak 1 napom van itthon! Szürreális ez az egész. 

9 megjegyzés:

  1. Nagyon izgalmas:) Bár nincs időm nagyon kommentelni, azért olvaslak:))) cézárimádó

    VálaszTörlés
  2. szupercsini!
    nem is híztál, csak a babát.

    VálaszTörlés
  3. Sziaaa! :)

    Írtam Neked egy mega emailt, összesen öt word oldalam volt. Hát na, így az utolsó pillanatokban volt mit megbeszélnem veled. :)

    Nagyon csinos kismama és nagyon csinos anyuka leszel, ha világra jött a kis bambinád. :) Egy deka felesleg sincs tényleg rajtad, én viszont...a te teljes ellentéted vagyok testfelépítésben. Hiába nincs két egyforma ember. Ettől szép az élet, igaz? :)

    Szóval holnap szinte érezni fogom, ahogy a közelembe "költöztök",és nagyon sokat gondolok rátok, még így ismeretlenül is, és drukkolok, hiszem, hogy minden rendben lesz...

    Gondolj Te is arra, amit szeretnél, aminek úgy örülnél,ha úgy alakulnának a dolgok és álmodozz, mert minden esély megvan rá, hogy így is lesz!

    Szerintem nagyon jó csapat és jó orvosok kezében vagytok, és ez a lényeg! Hidd el, a babukádnak semmi baja nem lesz, most Neked kell jobban vigyáznod magadra. Szerintem! De Rád meg vigyázunk majd mi azzal, hogy gondolunk Rád! :)

    Szóval, csak előre! :)

    Üdv: Andi

    VálaszTörlés
  4. Hät hajrä Csajsziiii!!! Megy a drukk ezerrel!!! :o) Simän fog menni :o)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép pocakod van, és sokat gondolok rád, minden rendben lesz! :)

    VálaszTörlés
  6. Puszi, nagyon sokat gondolok rád, küldök egy nagy ölelést, és vigyázz magatokra jó? Nagyon ügyesen csináltad végig a pocakosságot, most a végén sem lesz ez másképp!
    puszi, Meske

    VálaszTörlés
  7. +++++++++++ :)))))))))))))))))
    Pusszancs!

    VálaszTörlés
  8. Nincs valakinek valami híre? Remélem, minden rendben, drukkolok!

    VálaszTörlés