2009. október 30., péntek

A mai nappal

... betöltöttük a 33. hetet. Hát, májusban nem sokan reménykedtek, hogy ezt megérjük, és lőn :) Attól, hogy a célkórházban szülhessek, már csak 2 hét választ el!
A bambina továbbra is vidáman és erőteljesen mozgolódik odabent, a hasam ugyan látszatra még mindig nem óriási, de már annyira nagy, hogy enni és levegőt venni alig bírok, viszont cserébe konstans gyomorégés kínoz. Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk, és boldogan beszedem azt a napi egy marék gyógyszert és vitamint is!

Annyi mindenről tudnék írni, eseménydús volt a hét és a múlt hétvége is, de sajna a munkáimat még mindig nem fejeztem be, bár már látszik a vége. Mindenesetre ez okból nem engedélyeztem magamnak a héten blogírást, és ma is csak azért, mert péntek van, de most is csak ilyen röviden.

Ja, még annyi a történeti hűség kedvéért, hogy mai mérés szerint 64 kiló vagyok, a derékbőségem 95,5 centi. A baba statisztikailag 2 kiló és 41 centi. 

5 megjegyzés:

  1. Ez már olyan remek terhességi idő, nem lehet baj. Kitartást és türelmet:)
    csetten

    VálaszTörlés
  2. Rohan az idő. :)
    Gyomorégésre nekem a kenyérhéjának az elrágcsálása vált be. :) És ugyebár a babona szerint nagy séróval születik akkor a kicsike. Nekünk bejött, te is vegyél a biztonság kedvéért fésűt. ;)

    VálaszTörlés
  3. Nálatok hogy rohan az idő!!!!!!!!!!!!!!!
    gyomorégésre javaslom a pattogatott kukoricát kipróbálni :) Tuti módszer ;)
    ha nagyon durván ég, akkor vehetsz be quamatelt, csak ne legyen rendszeres.
    Jujj de jó, mindjárt babázol!!!!! :)))))))

    VálaszTörlés
  4. Picuranyu, Vicger köszi a tippeket, kipróbálom!
    Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e haja tényleg :)

    VálaszTörlés