2009. július 20., hétfő

19. hét

Bizony, már a 19. hétnek is szinte a közepénél járok, elképesztő. Nem mintha olyan gyorsan telne az idő, ellenkezőleg, néha éppenhogy csigalassúsággal vánszorog.
Elkezdtem tegnap utánakeresni a neten ennek az AFP-ügynek, csak arra volt jó, hogy megijedjek. Ugyanis kiderült, hogy amire a dokim azt mondta, hogy kicsit magas, de határértéken belül van, az valójában elvileg már túl van a határértéken. Hmmm. Ráadásul az oké, hogy volt kombinált tesztem, ami tökéletes lett, de az AFP értékem pont a másik irányba tér el, igaz, hogy nem sokkal, de mégis. Azt anno még a védőnő is mondta, hogy az AFP-t szarjam le, mert a 9. heti vérzés miatt úgyis rossz lesz az érték. Meg azt is tudom, hogy az anya súlya is eléggé számít a vizsgálatban, mint ahogy a pontos terhességi kor, illetve talán az anya életkora is. Hát nemtom, hogy ezeket nálam figyelembe vették-e.
Hosszas nyomozás után sikerült kiderítenem, hogy a genetikus, Dr. Hajdú Krisztina, akihez ultrahangra utalt a dokim, az ÁEK-ban (hajdani MÁV kórház) van, sőőőt, még el is értem ott valakit, holnap kell mennem. Hát nem mondom, hogy nem izgulok. Kár, hogy a férjem nem lehet velem, de legalább nem rágom a körmöm jövő hétig.

1 megjegyzés: